THAI FAMILY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 811 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thai Family. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 10:28 Heerlijk gegeten.
1 okt 2022 om 1:08 Heel lekker!
29 sep 2022 om 21:17 Super snel bezorgd. Eten is goed en wordt goed warm bezorgd.
25 sep 2022 om 21:42 Niks gekregen, na anderhalf uur gebeld, kennelijk een storing, toen maar geannuleerd maar geen cent teruggekregen.
23 sep 2022 om 21:44 We vroegen om extra heet maar dat was het niet. Jammer...
23 sep 2022 om 20:17 Na 2 uur na bestelling is het eten bezorgd…. NOOIT MEER!!!!!!!
8 sep 2022 om 19:35 Voor de tweede keer besteld. Ondanks dat ik 2 sterren heb gegeven moet ik erbij vermelden dat het eten heerlijk was. De 2 sterren zijn voor de onvolledige bezorging. Helaas kreeg ik 1 bakje rijst minder waardoor ik alsnog moest koken. Jammer!
4 sep 2022 om 19:05 Heerlijk!!!
28 aug 2022 om 13:32 Snel bezorgd. Het eten was niet lekker, smakeloos. En er zat haar in mijn eten. Dus gelijk weggegooid. Nooit meer.
26 aug 2022 om 12:20 Prima maaltijd. Jammer dat het drinken dat we erbij hadden besteld heel warm was. De blikjes lagen direct op het eten en was daardoor flink opgewarmd.
21 aug 2022 om 21:47 Eten was prima, maar de bezorging duurt veel te lang
20 aug 2022 om 21:22 Heerlijk gegeten en gemakkelijk bezorgd